Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROK 2016

Příspěvky

Předávání ocenění na Dni Zlínského kraje 2016

4. 10. 2016

 

Den Zlínského kraje 2016

13. 9. 2016

Zveme Vás na Platformu 14|15 budovy Baťova institutu do Zlína!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROK 2016 | Komentářů: 0

Švestková povidla

8. 3. 2016

Povidla pana Jiřího Netopila z Pravčic v hodnocení D-testu uspěly jako nejlepší povidla z celé ČR. Mimo jiné získaly značku Perla Zlínska i Regionální potravina.

Testované produkty (zobraz v tabulce)

Hodnocení

Jiří Netopil Švestková povidla velmi dobře (86 %)
Benefit Švestková povidla dobře (62 %)
Podravka - Lagris Švestková povidla dobře (61 %)
Kaufland/Sweet Plum jam dobře (60 %)
Albert/AH Basic Povidla uspokojivě (59 %)
Frulis Povidla švestková uspokojivě (57 %)
Globus/Korrekt Švestková povidla uspokojivě (56 %)
coop/Dle Gusta Švestková povidla uspokojivě (55 %)
Hamé Slazená švestková povidla uspokojivě (51 %)
Billa/Clever Povidla švestková uspokojivě (50 %)
Hamé Švestková povidla uspokojivě (50 %)
NOVA Švestková povidla uspokojivě (50 %)
Lidl/Sympathica Švestková povidla uspokojivě (49 %)
Koldokol Švestková povidla bio slazená uspokojivě (47 %)
Penny Švestková povidla uspokojivě (42 %)
 

Farmářské biovýrobky z Lužkovic na mezinárodní scéně

18. 2. 2016

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROK 2016 | Komentářů: 0

NEZÁVISLÉ TESTOVÁNÍ HODNOTILO KVALITU JABLEČNÝCH MOŠTŮ

17. 2. 2016

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROK 2016 | Komentářů: 0

Vyhlášení 11. ročníku soutěže Perla Zlínska 2016

17. 2. 2016

Vyhlášení soutěže Perla Zlínska 2016

 
Celý příspěvek | Rubrika: ROK 2016 | Fotografie: Pečivo a cukrářské výrobky - 2007 | Komentářů: 0